DCA Pache Open 2019

Published by Diana Burduja on

Avem plăcerea de a vă prezenta cei 4 DCA ai competiției de anul acesta!

1.

Dupa o batalie, cel mai usor e sa uiti. Dupa mai multe, e important sa nu uiti. Dupa ani si ani de razboaie castigate, nu mai ai cum sa uiti si ti le aduci aminte cu fiecare rana sau suferinta pe care viata ti le-ar servi.
Porutiu Theodor este membru activ al comunitatii de dezbateri din 2015, si are si medalii s-o dovedeasca. A fost finalist la SG 1.1, FNDA 2017, CIO 2018 si Cluj Open 2018, dar a si castigat Central Open 2017, CDX 2018 si SG 1.2. Individual nu are multe rezultate, dar a ramas in comunitate si dupa terminarea liceului pentru ca vrea sa ajute tinerii sa-si dezvolte abilitatile oratorice si gandirea critica. Pentru Pache, va promite arbitraj de calitate si motiuni faine pe IR.

2.

Cand a intrat in 2013 in debate, lui Teodor Petre i s-a zis ca i-ar prinde bine activitatea pentru ca “si-asa vorbeste prea mult”. Dupa aproape 6 ani, in care primul sau rezultat ca debater la EduOpen 2018 s-a strecurat printre cele ca arbitru, a inteles ca motivul principal pentru care a ramas in debate este atat pentru a invata, cat si pentru a transmite mai departe din cunostiintele sale. Debaterii Clubului de Dezbateri Pache sunt motivatia lui principala pentru care face aproape tot ceea ce isi propune in debate, iar oamenii pe care i-a cunoscut in comunitate il fac sa creada ca lumea poate deveni un loc mai bun. Cu o singura experienta de JCA pana acum la CDX 2018, va participa pentru al 5-lea an la rand, de data asta din pozitia de DCA, la competitia organizata de clubul care l-a crescut si care l-a ajutat sa se dezvolte!

3.

Laura este în comunitatea de dezbateri de 4 ani, timp in care a avut o activitate (cel puțin) rezonabilă – a participat la câte competiții s-a putut pe parcursul celor doi ani în care a jucat. A ajuns în sferturile de finală la FNDA 2017 și a reușit să câștige un UN Open, deși momentul ei de glorie a fost PTA-ul; de atunci totul a luat-o la vale.
De aproape doi ani arbitrează și în ultimul timp a început să facă și break-ul la arbitri.

4.

Andrei este în anul 2 la facultate și face parte din comunitatea noastră de aproape 5 ani. Prin cariera lui a fost director de turneu pentru mai multe competiții, precum PTA și ARGO Open, în ultimul timp făcând parte și din echipe de CA, precum Chropen 2019. Este foarte entuziasmat pentru Pache și speră să ofere participanților o experiență de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.