Echipa

Echipa de traineri ai clubului este formată din alumni ai Asociației care și-au asumat misiunea de educa generațiile viitoare de liceeni prin arta dezbaterilor. Printre aceștia se numără atât studenți, cât și o serie de absolvenți.

ANDREI PETRE


Andrei Petre a avut primul contact cu dezbaterile în 2008 și activează în cadrul clubului de atunci. Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București, al Colegiului Juridic Franco-Romând de Studii Europene, al unui program de masterat la Universitatea Pantheon Sorbonne I și este momentan doctorand în drept civil la aceasta. De asemenea, Andrei se poate mândri cu o serie de articole publicate în revista de drept ”Juridice”. Andrei este momentan Președintele Asociației, a arbitrat la peste 50 de competiții naționale și a avut mai multe poziții de director de turneu pe parcursul anilor.

 

LORANT KOSZEGI


Lorant Koszegi este absolvent al facultății de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor în Limba Engleză din cadrul Academiei de Studii Economice. Face dezbateri din 2008 și, deși și-a început cariera în Timșoara, orașul său de suflet, a fost foarte fericit să se alăture Pache în 2009. Momentan este masterand în cadrul ASE și a ocupat de mai multe ori președinția clubului. Lori este mereu pregătit să îmbunătățească cunoștiințele economice ale debaterilor clubului.

 

RALUCA COLCERI


Raluca Colceri e studentă in anul II la Medicină si e dovada vie că debate-ul te ajută și dacă nu urmezi o meserie cu profil uman. Pache o ajută sa îmbine 2 lucruri care îi plac foarte mult: lucrul cu copiii si gândirea critică. E destul de activă și în comunitatea mai mare a ARDOR, fiind in echipa de Chief Adjudicators la 2 competiții anul acesta(NextGen si Chropen). Când îi permite timpul, cochetează și cu mișcarea de studenți, reușind sa piardă onorabil finala de la FIAT 2.0.

 

 

 

ANDRA BANU


Andra Banu este studentă la Facultatea de Administrarea Afacerilor în cadrul ASE. Experiența ei de vorbit în public și de lucru în echipă o fac o constantă a echipei noastre de traineri. Mereu cu zâmbetul pe buze, știe mereu cum să abordeze cele mai dificile probleme, atât de dezbateri, cât și organizatorice.

 

 

 

 

SABINA PISCAN


Sabina este o veterană a circuitului de dezbateri. Studiază la FABIZ și este pasionată de economie și politică internațională. Datorită capacității ei de organizare Clubul de Dezbateri „Pache”  rămâne într-o stare de continuă dezvoltare și extindere.

 

 

 

 

THEODORA DUMITRU


Theo este studentă la Drept. Pentru ea dezbaterile sunt mai mult decât o pasiune, conturându-i viața și cariera. Oricând gata să ajute cu informații și sfaturi debaterii, Theo este o parte integrală a clubului dar și a comunității de dezbateri.

 

 

 

VICTOR BĂJAN


Victor studiază dreptul, însă pasiunile sale se lărgesc mult dincolo de acest domeniu: de la geopolitică la retorică, Victor este mereu gata să țină un training memorabil, indiferent de domeniu. Cu toate acestea, cea mai mare pasiune a sa este literatura și filmul. În Victor găsești mereu un interlocutor genial când vine vorba de aceste subiecte.

 

 

TEODOR PETRE


Teodor este poate cel mai energic și mai antrenant membru al echipei noastre. Student la Psihologie, atât discursurile cât și feedback-urile date de acesta sunt absolut unice, motivând debaterii să experimenteze tot timpul și să nu se plafoneze.

 

 

LUCA MIHĂILESCU


Luca este student la Facultatea de Fizică din cadrul Universității din București. Când nu se află în laboratoarele facultății, în el găsim un pasionat de politică și istorie, mereu gata pentru dezbateri provocatoare.